Autor: 021.rs

Novi Sad
28.03.2022.
19:56 > 20:01
Kompleks Centra za socijalni rad biće proširen za još dve zgrade od kojih će jedna biti Sigurna dečija kuća i dnevni boravak za decu, saznaje 021.rs.
  • Sneža

    29.03.2022 07:18
    Izolacija korisnika
    Raspored korisnika koji je planiran je izuzetno loš. Dve ranjive grupe dece sa smeštaju na istu lokaciju i time se stvara mogućnost da razmenjuju teška iskustva koja su preživeli i rizike koji su im bili svakodnevica zbog čega i jesu u ustanovama. Dodatno, na takvoj lokaciji iza Centra za socijalni rad oni se izoluju od lokalne zajednice i očiju građana, a postaju još lakša žrtva onima kojima je dovoljno da stanu prekoputa ulice ili u dvorište Centra gde je uvek puno stranaka i čekaju da dok se deca igraju u dvorištu odaberu dete koga da regrutuju za različite vrste eksploatacije. Umesto da ta deca u ovakvim ustanovama uče kako da žive kao obični građani ovo je više priprema za život po različitim odeljenjima zatvora.
  • Marta

    29.03.2022 06:48
    Korupcija!
    Czs je leglo korupcije koje se krije iz svojih ovlascenja i terorise ljude. Kako je moguce da otvore predmet i prime lekarsku dokumentaciju, a da osoba nikad nije bila na pregledu kod lekara jer tog datuma ni nije u zemlji. Pitam se, pitam!
  • Zemlja čudesa

    28.03.2022 23:22
    Mafijaška hobotnica širi svoje pipke? Svaka normalna vlast bi trebalo da ove Centre pozatvara, sve zaposlene provuče kroz istražni postupak, pohapsi one koji zaslužuju i tek onda ih ponovo otvori za narod.
  • Mira

    28.03.2022 22:45
    @Ja
    Mesto gde se susrecu najvece ljudske tragedije i muke. Najlakse je pljuvati i komentarisati nesto o cemu pojma nemas. Seti se dogadjaja iz CSR Rakovica kao samo jedan primer. Ne dao ti Bog da udjes u prostorije ove ustanove i licno se uveris kakvih ne radnika ovde ima.
  • Ja

    28.03.2022 21:26
    Znaci jos neradnika..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna